Tim bilding aktivnosti na otvorenom

Napravite tim izvan kancelarije
Mi tezimo ka:

INOVATIVNOST

Uvek se trudimo da ponudimo nešto novo. Kreativnost je naša vrlina. Kombinujući proverene tehnike kreiramo neponovljive sadržaje koji se pamte.

PROFESIONALNOST

Naš tim čine vrhunski znalci i profesionalci. Izbor članova tima u našem slučaju ne trpi improvizaciju. Samo takvim pristupom možemo dati kvalitet bez kompromisa.

PROAKTIVNOST

Planiramo, testiramo, učimo na vehunskim primerima iz prakse. Uvek smo nekoliko koraka ispred izazova koji je pred nama.

BEZBEDNOST

U poslu kojim se bavimo, bezbednost je vrhunski izazov. Kako bismo obezbedili vrhunsku sigurnost koristimo vrhunsku opremu i primenjujemo složene bezbednosne procedure.

Avantura za ceo tim

Balkan ima toliko skrivenih kutaka i neverovatnih predela koje do sada sigurno niste videli. Krenite sa nama u avanturu po fantastičnim predelima, popnite se na planinu i uživajte u nestvarnom pogledu, prođite kroz najlepše kanjone, klizite kajakom rekama i jezerima, ili pridružite nam se na ručku u lokalnom selu sa vrhunskim tradicionalnim specijalitetima i tradicionalnoj kuhinji.

Probudite energiju u sebi kretanjem kroz prirodu i uz smiraj dana, ispunite sva vaša čula. Vaši zaposleni imaju priliku da kroz kontrolisane adrenalinske situacije probude takmičarski duh u sebi, ali isto tako da shvate kako timski duh nema alternativu. Avanture na prostoru Balkana mogu se pretvoriti u jednostavne kratke vikend ture koje organizujemo za zaposlene u vašoj kompaniji uz opuštanje i kratki odmor koji će vam napuniti baterije za predstojeće dane.
Ukažite poverenje našem timu licenciranih profesionalnih planinarskih, kayaking, canyioning, mountain bike & trek vodiča. Svi su oni tu da vam prenesu ogromno internacionalno iskustvo sticano na ekspedicijama širom sveta.

Zašto Tim Bilding?

Osobe koje su radile u timu koji istinski funkcioniše, ostatak života žale ukoliko ne mogu ponoviti to iskustvo. Timovi koji stvarno rade timski su retki. Dobre timove ne čine ljudi koji se vole, one koji nemaju i ne izazivaju sukobe, ili se uvek isključivo drže svoga posla. Dobre timove čine osobe koje se uvažavaju, znaju kreativno da razreše sukobe, uskaču kad je potrebno, a sklanjaju se kad su višak.

Dobra vest je da se timski rad može učiti i zato ‘skenirajte’ odnose u vašoj kompaniji pre i posle našeg programa građenja tima koji se temelji na višegodišnjem profesionalnom iskustvu iz komunikacionih i pregovaračkih veština, nenasilnom razrešenju konflikata, strateškom planiranju razvoja organizacije te na individualnom i grupnom savetovanju i uočićete povećanje funkcionalnosti kompanije. Na videlo će izaći skrivene sposobnosti zaposlenih, a neretko će se rešiti i problemi prouzrokovani nepoznavanjem veština komunikacije. Kombinujući avanturističke sportove i stručna znanja iz područja građenja tima jačamo motivaciju, komunikaciju i vežbamo brzo i efikasno donošenje odluka uz minimum stresa.

Pogledaj uživo

Kombinujući avanturističke sportove i iskustvo u organizovanju tim bildinga, cilj nam je da ojačamo komunikaciju vašeg poslovnog tima, kao i stvorimo nezaboravna iskustva.
Možete proveriti kako to sve izgleda ispod:
Želite da saznate više?
U nastavku pogledajte našu preporučenu ponudu, ili kontaktirajte naš prodajni tim.

Aktivnosti na otvorenom

Check all the activities we offer to create a perfect match
for your future outdoor team building.
TREKKING
Pešačenje po planinama Srbije

Lagana šetnja po planinama Srbije. Povratak prirodi donosi opuštanje i sakupljanje nove energije. U timu je sve lakše jer zajedno stičemo nova iskustva.

CANYONING
Prava adrenalinska aktivnost

Silazak niz najatraktivnije kanjone u regionu Balkana. Aktivnost sa puno adrenalina.

TOP ROPE CLIMBING
Mnoštvo osiguranih izazova

Penjanje u prirodnoj steni je prepuno izazova, ali ako ste dvostruko osigurani, možete da pomerate granice.

STAND UP PADDLE
Istražite reke i jezera uz SUP

Vežbamo ravnotežu i zajedno istražujemo reke i jezera Srbije

SLACK LINE
Hodajte po liniji

Hodajući po zategnutoj traci vežbate ravnotežu i stičete poverenje u svoje kolege i učite se timskom duhu.

MTB
Biciklizam van uobičajenih puteva

Vožnja bicikla van asfalta može da bude prava avantura.

KAYAKING
Naučite novu veštinu i istražite reke

Upoznajte reke i jezera Srbije sa našim vodičima. Naučite jednu novu veštinu na vodi.

RAPPELLING
Siđi već s' te litice

Pobedite sopstvene strahove i pokažite da možete. Silazak niz stenu uz pomoć užeta deluje nemoguće, ali uz pomoć iskusnih instruktora nove veštine se lako usvajaju.

RAFTING
Nezaboravan rafting

Na najatraktivnijim rekama u regionu, vodimo vas na nezaboravni rafting.

ARCHERY
Pretvorite se u Robina Huda

Uz olimpiski luk i mete vežbajte strpljenje i budite malo Robin Hud.

ZIP LINE
Kakav prelep pogled na kanjon odavdeee

U potpuno prirodnom okruženju postavljamo zip line. Sve je moguće.

OUTDOOR DANCE
Plesom protiv stresa

Plesom protiv stresa. Učimo novu veštinu u prirodi i zaboravljamo na svakodnevnu trku i multitasking.

ORIENTEERING
Kompasom do zacrtanog cilja

Zajedno sa vašim timom pronađite sve kontrolne tačke i rešite sve zadatke. Takmičarski duh je važan za ostvarenje velikih ciljeva.

OUTDOOR YOGA
Više od fleksibilnosti

Da li ste probali jogu na proplanku uz cvrkut ptica?

OUTDOOR GAMES
Pronađite prave sastojke

Team leader usmerava rad članova tima. Pratite njegove direkcije kako biste dostigli timski cilj. Pomozite članovima svog tima.

OUTDOOR KITCHEN
Pronađite prave sastojke

Krenite na orienteering gde su na raznim tačkama sakriveni svi neophodni sastojci za dobar ručak. Pronađite namirnice i sa profy kuvarom naučite kako da pripremite nezaboravan obrok u prirodi.

VIA FERRATA
Pratite gvozdenu rutu

Uz maksimalnu bezbednost osvojite najteže uspone koristeći staru i proverenu alpsku tehniku. Gvozdenim putem, gvozdenom voljom do cilja.

AIRSOFT
Rešite zadatke na streljani

Cilj nije da timovi pucaju jedni u druge, već da rešavaju zadatke na poligonu. Sabirajnjem poena na kraju dobijemo rezultat tima.

Naši klijenti

Naši partneri