Naša politika o privatnosti

Najvažnije, mi smo posvećeni zaštiti privatnosti svih koji koriste ovu veb stranicu.
Kao korisnik naše stranice i usluga, mi se obavezujemo da nikada nećemo prikazivati ili dostavljati vaše kontakt podatke bilo kome drugom, osim ako to niste posebno tražili od nas.

Ova politika važi za sve stranice na domenu estadventure.com, kao i za korisnike koji pristupaju našim Uslugama širom sveta.
Ova politika privatnosti je sastavljena tako da bolje služi onima koji se bave pitanjima kako se njihove „lične informacije“ (PII) koriste onlajn. Molimo pažljivo pročitajte našu politiku o privatnosti kako biste jasno razumeli kako sakupljamo, koristimo, štitimo ili na drugi način rukujemo vašim ličnim podacima u skladu sa našim veb stranicama.

Koje lične informacije prikupljamo od ljudi koji posjećuju naš blog, veb stranicu ili aplikaciju?

Prilikom narudžbine ili registracije na našem sajtu, po potrebi, od vas se može tražiti da unesete svoje ime, adresu e-pošte, broj telefona, informacije o kreditnoj kartici ili druge detalje koji će vam pomoći u vezi sa vašim iskustvom sa našom veb stranicom.

Kada sakupljamo informacije?

Mi prikupljamo podatke od vas kada stavljate narudžbinu ili unesete informacije na našoj veb stranici.

Kako mi koristimo vaše informacije?

Mi možemo iskoristiti vaše informacije koje sakupljamo od vas kada se registrujete, napravite kupovinu, prijavite se za naš newsletter, odgovorite na istraživanje ili marketinšku komunikaciju ili koristite određene druge funkcije sajta na sledeće načine:

– Da bi doprineli boljoj usluzi u odgovoru na vase zahteve, kao naših klijenata.
– Da bi smo brzo obradili vaše transakcije.

Kako mi štitimo vaše informacije?

Naša veb stranica se redovno skenira za sigurnosne rupe i poznate slabosti kako bi vaša poseta našoj stranici bila što sigurnija.
Koristimo redovno skeniranje veb sajta u potrazi za malverima.

Vaši lični podaci se čuvaju iza zaštićenih mreža i dostupan je samo ograničenim brojem osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sistemima i od njih se zahteva da taj podatak čuvaju poverljivim. Osim toga, sve osetljive / kreditne informacije koje ste dostavili se šifriraju preko Secure Socket Layer (SSL) tehnologije.

Mi primenjujemo niz bezbednosnih mera u trenucima kada korisnik napravi kupovinu kako bi osigurali bezbednost vaših ličnih podataka.

Sve transakcije se obrađuju preko mrežnog provajdera i nisu uskladištene ili obrađene na našim serverima.

Da li koristimo „kolačiće“?

Da. Kolačići su mali fajlovi koje sajt ili njegov provajder usluga prenese na čvrsti disk vašeg računara preko veb pregledača (ako to dozvoljavate), koji omogućava sistemima ili sistemskim provajderima da prepoznaju vaš pretraživač i snimaju i zapamte određene informacije. Na primer, mi koristimo kolačiće da nam pomognu da zapamtimo i obradimo predmete u vašoj korpi za kupovinu. Oni se takođe koriste da nam pomognu da razumemo vaše želje zasnovane na prethodnoj ili aktuelnoj aktivnosti na lokaciji, što nam omogućava da vam pružimo poboljšane usluge. Takođe koristimo kolačiće koji nam pomažu da sakupljamo agregatne podatke o prometu sajta i interakciji na sajtu kako bismo u budućnosti mogli ponuditi bolje iskustva i alate na sajtu.

Mi koristimo kolačiće da bi:

– Zapamtili i obradili stavke u korpi za kupovinu.
– Razumeli i sačuvali korisničke preferencije za eventualne buduće posete.
– Sastavili agregatne podatke o prometu sajta i interakcijama na lokaciji kako bismo u budućnosti ponudili bolje iskustvo i alate na sajtu. Takođe možemo koristiti usluge pouzdanih trećih lica koje prate ove informacije u naše ime.

Možete da izaberete da vas vaš računar upozorava svaki put kada se kolačić pošalje u vašem smeru ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. To radite kroz podešavanja vašeg izabranog internet pretraživača. Pošto je svaki pretraživač malo drugačiji od drugog, konsultujte se sa pomoćnim menijem vašeg pretraživača da biste saznali ispravan način za izmenu prihvatanja kolačića.
Ako isključite kolačiće, neke funkcije koje čine da naša veb stranica bude efikasnija možda neće funkcionisati ispravno.

Postavke posetilaca

Naziv kolačića Usluga Svrha Tip i trajanje
Consent Komplet saglasnosti za kolačiće Čuva vase izabrane postavke kolačića (tako da vam više neće biti zatraženo) Kolačići prve sesije se autmoatski brišu nakon što napustite vaš pretraživač

Statistika

Naziv kolačića Usluga Svrha Tip i trajanje
_ga Identifikuje jedinstvene korisnike Da bismo razlikovali indvidualne korisnike Trajni kolačić prve strane, 2 godine
_gat Utvrđuje stopu zahteva Merenje brzine zahteva Trajni kolačić prve strane, 1 dan
_gid Identifikuje jedinstveno ponašanje
korisnika
Prati ponašanja korisnika Trajni
kolačić prve strane, 1 dan

Obelodanjivanje informacija trećim partijama (stranama)

Mi ne prodajemo, ne trgoujemo ili n abilo koji drugi način ne šaljemo spošljašnjim stranama Vaše lične informacije, osim ako ne pružimo korisnicima unapred obaveštenje o tome. Ovo ne uključuje veb stranice našeg hosting partnera i druge partnere koji nam pomažu u radu na našoj veb lokaciji, vođenju našeg poslovanja ili usluživanju naših korisnika, sve dok se te strane slažu da ove informacije budu poverljive. Takođe možemo objaviti informacije kada je objavljivanje nužno radi usklađivanja sa zakonom, sprovođenje naših politika sajta ili zaštitu naših ili drugih prava, kao i radi sigurnosti imovine.

Međutim, neidentifikujuće informacije posetilaca sajta mogu se pružiti drugim stranama radi marketinga, oglašavanja ili druge namene.

Linkovi prema trećim partijama (stranama)

Povremeno, po našem nahođenju, možemo da uključimo ili ponudimo proizvode i usluge nezavisnih proizvođača na našoj veb lokaciji. Ove treće strane imaju zasebne i nezavisne politike privatnosti. Stoga nemamo nikakvu odgovornost ili odgovornost za sadržaj i aktivnosti ovih povezanih sajtova. Bez obzira na to, mi želimo zaštititi integritet našeg sajta i pozdraviti povratne informacije o ovim sajtovima.

Treći dobavljači na veb lokaciji su:

Facebook, sa linkom na https://vvv.facebook.com/terms.php
YouTube, sa linkom do https://vvv.ioutube.com/t/terms
MailChimp, sa linkom do https://mailchimp.com/legal/privacy/
AddThis, sa linkom do https://vvv.addthis.com/privaci/terms-of-service/
Google-ovi zahtevi za oglašavanje mogu se sumirati u Google-ovim principima oglašavanja. Oni se postavljaju kako bi korisnicima pružili pozitivno iskustvo. Možete više o tome pročitati ovde: https://support.google.com/advordspolici/ansver/1316548?hl=en

Nismo omogućili Google AdSense na našem sajtu, ali to možemo uraditi u budućnosti.

Da bismo zaštitili vašu privatnost na najbolji mogući način, slažemo se sa sledećim:

– Korisnici mogu anonimno posetiti našu veb stranicu.
– Kada se kreira ova politika privatnosti, dodati ćemo link ka njoj na našoj početnoj stranici ili kao minimum, na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na našu veb stranicu.
– Naša linija politike privatnosti sadrži reč „privatnost“ i lako se može naći na gore navedenoj stranici.

Bićete obavešteni o svim promenama politike privatnosti:

– Na našoj stranici o politici privatnosti

Možete promeniti vaše lične informacije:

– Slanjem e-maila na info@estadventure.com

Kako se na našoj veb stranici obrađuju DNT (Do Not Track) signali?

Mi poštujemo DNT signale i ne postavljamo kolačiće (cookies) ili koristimo marketing oglašavanje kada je Do Not Track mehanizam u vašem pretraživaču uključen.

Zaštita osetljivih podataka o transakcijama

Kada unosite podatke o kreditnoj kartici, vase poverljive informacije se prenose preko javnih mreža u zaštićenom (šifrovanom) obliku koristeći najsavremenije kriptografske tehnologije – SSL protokol i PKI sistem.

Sigurnost vaših podataka pri kupovini garantuje procesor platne kartice Banca Intesa AD Beograd, tako da se kompletan proces plaćanja vrši na stranicama banke. U svakom trenutku informacije o vašoj kreditnoj kartici će biti dostupne našem sistemu.

Da li naša stranica omogućava praćenje ponašanja od strane trećih partija (strana)?

Takođe je važno napomenuti da ne dozvoljavamo praćenje ponašanja od strane trećih partija (strana).

Sakupljamo Vašu adresu e-pošte kako bismo:

– Poslali informacije, odgovorili na pitanja i / ili druge zahteve korisnika.
– Obradili naloge i poslali informacije i ažuriranja koji se odnose na naloge.
– Poslali Vam dodatne informacije vezane za izabrani proizvod i / ili uslugu.

Ako u bilo kom trenutku želite da se odjavite od primanja budućih e-poruka, možete nam pisati na info@estadventure.com i brzo ćemo vas ukloniti iz cele korespondencije.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za ovu politiku privatnosti, možete nas kontaktirati koristeći dole navedene informacije.

EST Adventure d.o.o.
Bulevar vojvode Mišića 17/1 Beograd,
11000 Srbija

Telefon: +381 11 4094 885
Mail: info@estadventure.com